Inici
Català Castellano English

Notícies

 

30/03/2020 - CURSOS ONLINE

En primer lloc donades les circumstàncies actuals, esperem i desitgem que tant tu com el teu entorn estigueu tots bé.

Ens trobem immersos en un context que fa que tots plegats ens replantegem molts aspectes del nostre dia a dia, que fins ara donàvem com a vàlids i actualment no ho són. Entre d’altres, un que ens afecta directament és la modalitat amb la que s’imparteix la formació.

Tots sabem que la formació és una eina imprescindible per a poder encarar el futur amb optimisme i garanties, tot i els moments d’incertesa que estem vivint, és ara quan pots aprofitar les hores per a formar-te. Es per això que des d’INFOCENTRE ens plau informar-te d’una de les opcions que ens ofereix FUNDAE, en formació Online i que és totalment gratuïta.

Les principals empreses tecnològiques posen a l’abast de tothom cursos en modalitat de teleformació/online de diverses matèries en competències digitals i que creiem que et poden resultar molt interessants. Per accedir-hi, ho pots fer a través de l’enllaç que trobaràs a continuació, on podràs visualitzar tots els cursos agrupats per empresa i nivells en cada matèria.

https://www.fundae.es/digitalizate


Com sempre, també, a INFOCENTRE posem a l’abast un gran ventall de cursos online (Idiomes, Ofimàtica, Comptabilitat…..) totalment bonificables, dels quals hi pots accedir des del seguent enllaç.

http://www.infocentre.cat/calendari/a_distancia


<< MÉS NOTÍCIES

Tel. 93 883 33 01 - info@infocentre.cat - C. Sot dels Pradals, 20 Nau E - 08500 Vic
Avís legal


Cursos subvencionats de formació contínua per als treballadors de Vic i Osona.

L’objectiu d’INFOCENTRE és donar servei en tots els aspectes relacionats amb la formació i el desenvolupament empresarial i local.
Oferim cursos subvencionats per als treballadors de Vic (Osona), així com classes d'anglès online i cursos tècnics,
a partir d’un equip humà professional, amb ferma voluntat de servei, innovació i evolució constant.