Inici
Català Castellano English

Notícies

 

21/10/2019 - Estàs pensant a opositar a l'administració pública? Vols certificar el teu nivell d'anglès?

Qualsevol persona que en algun moment ha considerat el seu futur professional dins de l'administració pública recorda l'esforç i les hores d'estudi que suposen la superació d'unes oposicions. Només qui ha viscut el procés coneix l'esforç, la dedicació i les hores emprades en cerca de l'esperat objectiu.

En aquest procés i davant l'estabilitat que suposa poder treballar amb l'administració pública, qualsevol detall pren especial rellevància i un petit detall pot suposar la diferència entre aconseguir la desitjada plaça o no. El coneixement de les TIC o els idiomes solen ser factors que sumen punts a aquests mèrits.

Per tal de poder aconseguir aquest certificat us presentem el certificat APTIS (https://www.britishcouncil.es/examenes/aptis ). L'APTIS és un certificat reconegut per la Generalitat de Catalunya i diverses universitats catalanes que certifica el coneixement en llengua anglesa de l'alumne. Es tracta d'una acreditació on s'avalua les competències en reading, writing, listening i speaking a través d'una prova per ordinador en una sola sessió i l'alumne obté el resultat en 48 – 72 hores a la finalització de l'examen.

A més, si estàs a l'atur, ara tens la possibilitat de realitzar al centre una formació intensiva subvencionada a través del Servei d'Ocupació de Catalunya on podràs adquirir els coneixements necessaris i realitzar aquesta prova per certificar el teu nivell d'Anglès.

Demana'ns informació sense compromís i no et quedis sense la teva plaça

Anglès A2 - http://www.infocentre.cat/calendari/cursos/1288
Anglès B1 - http://www.infocentre.cat/calendari/cursos/1286

  Descarregar PDF

<< MÉS NOTÍCIES

Tel. 93 883 33 01 - info@infocentre.cat - C. Sot dels Pradals, 20 Nau E - 08500 Vic
Avís legal


Cursos subvencionats de formació contínua per als treballadors de Vic i Osona.

L’objectiu d’INFOCENTRE és donar servei en tots els aspectes relacionats amb la formació i el desenvolupament empresarial i local.
Oferim cursos subvencionats per als treballadors de Vic (Osona), així com classes d'anglès online i cursos tècnics,
a partir d’un equip humà professional, amb ferma voluntat de servei, innovació i evolució constant.