Inici
Català Castellano English

Notícies

 

22/03/2018 - ESTADES A L'ESTRANGER

A Infocentre sempre hem cregut en les persones com a actius i com a motors de les empreses i de la societat, per això i com a resposta al procés de recerca d'oferir noves experiències als nostres clients, ens es grat presentar-vos el nou servei d'estades a l'estranger.

Iniciem una col·laboració amb el CES School (https://www.ces-schools.com/es), una entitat amb quasi 40 anys d'experiència, 7 localitzacions i 110 professors ensenyant l'anglès a estudiants de parla no anglesa. Es tracta d'una entitat amb nombrosos reconeixements internacionals i premiada diverses vegades com a mostra de la qualitat del seu treball.

En aquest context, el CES ofereix cursos enfocats a adults que vulguin millorar el seu nivell d'anglès i que vulguin viure una nova experiència submergint-se en la seva cultura i la seva societat. La diversitat dels cursos que ofereixen permet aconseguir trobar la millor solució en funció de cada cas, adaptan-lo a les necessitats de cada persona, tant de nivell com d'intensitat d'aprenentatge.

Us deixem la presentació d'aquest nou servei https://prezi.com/view/RWPqz4SESpmEPKge0HDH/

El pròxim 13 d'abril, a Infocentre, farem una presentació amb persones del CES per tal que els pugueu conèixer de primera mà i us resolguin els vostre dubtes. Ens faria molta il·lusió poder saludar-vos i presentar-vos aquest nou producte. Si us plau, necessitariem que ens confirmessiu la vostra assitència al mail fent referència a l'assumpte Presentació CES.

<< MÉS NOTÍCIES

Tel. 93 883 33 01 - info@infocentre.cat - C. Sot dels Pradals, 20 Nau E - 08500 Vic
Avís legal


Cursos subvencionats de formació contínua per als treballadors de Vic i Osona.

L’objectiu d’INFOCENTRE és donar servei en tots els aspectes relacionats amb la formació i el desenvolupament empresarial i local.
Oferim cursos subvencionats per als treballadors de Vic (Osona), així com classes d'anglès online i cursos tècnics,
a partir d’un equip humà professional, amb ferma voluntat de servei, innovació i evolució constant.