Inici
Català Castellano English

Notícies

 

14/06/2013 - NETWORKING ENTRE EMPRESES DE LA COMARCA D’OSONA I ELS ALUMNES D’INFOCENTRE DEL CURS GESTIÓ COMERCIAL DE VENDES

El passat 11 de juny a l’ INFOCENTRE es va dur a terme la segona jornada de NETWORKING entre diferents empreses de la Comarca d’Osona, i els alumnes del curs de GESTIÓ COMERCIAL DE VENDES, curs adreçat a 15 persones en situació d’atur, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu dins el marc de la convocatòria FOAP 2012.

L’objectiu de la sessió ha estat que empreses i alumnes posessin en comú les necessitats d’ambdues parts amb un format obert i dinàmic que ha permès conèixer i veure on i qui pot encaixar millor en el moment d’incorporar els alumnes a les pràctiques.

La sessió, va comptar amb l’assistència del Director de l’Oficina de Treball de la Generalitat de Catalunya de Vic, Sr. Joan Badia i empreses com: Click&Come;, Grup Carrera, Isern, Krampack, Ofiosona, Synergie ETT, i Thermias.

<< MÉS NOTÍCIES

Tel. 93 883 33 01 - info@infocentre.cat - C. Sot dels Pradals, 20 Nau E - 08500 Vic
Avís legal


Cursos subvencionats de formació contínua per als treballadors de Vic i Osona.

L’objectiu d’INFOCENTRE és donar servei en tots els aspectes relacionats amb la formació i el desenvolupament empresarial i local.
Oferim cursos subvencionats per als treballadors de Vic (Osona), així com classes d'anglès online i cursos tècnics,
a partir d’un equip humà professional, amb ferma voluntat de servei, innovació i evolució constant.