Inici
Català Castellano English

Notícies

 

04/05/2020 - Recomanacions per tornar a la feina amb seguretat

Davant la situació que vivim, us hem preparat una formació que vol donar resposta alguns dubtes sobre el COVID-19 i vol aportar unes recomanacions sobre quines haurien de ser les actuacions a realitzar i les precaucions a prendre per tal de minimitzar el risc de contagis des d’una perspectiva de l’entorn laboral.

Formació online i subvencionable a través del crèdit de formació de l’empresa.

Per a més informació:

22/04/2020 - Píndoles formatives

Des de Infocentre hem creat unes píndoles formatives de entre 2 i 3 hores de durada, molt dinàmiques per resoldre problemes molt concrets. Les sessions es faran a través de la nostra plataforma en modalitat videoconferència. Un cop finalitzi la sessió el docent enviarà el material didàctic per aplicar la teoria a la pràctica.

Píndoles formatives:

EXCEL:
- Coneixes el potencial de la funció més utilitzada en EXCEL? La funció SI; i també les funcions Y i O
- Visualitza millor els teus resultats amb el Format Condicional i els Minigràfics
- Saps com crear un Formulari amb Excel per poder generar ofertes fàcilment?
- Introducció a les Taules dinàmiques per simplificar la lectura de dades.
- Millora les teves presentacions amb l'ús de Gràfics d'Excel trient-li tot el suc.
- Crea Quadres de comandaments amb Taules dinàmiques, Gràfics dinàmics i Segmentació de dades.

http://www.infocentre.cat/calendari/cursos/1372

POWER POINT:
- Vols implantar una imatge homogènia a les presentacions de la teva empresa? Coneix el Patró de diapositives de Power Point.

http://www.infocentre.cat/calendari/cursos/1373

GAMIFICACIÓ:
- Taller de resolució de reptes i problemes amb la tècnica dels 6 barrets.
- Coneix com crear accions compartides, consensuades i comunica-les amb Design Thinking.
- Planteja el teu model de negoci amb Lego Serious Play.

http://www.infocentre.cat/calendari/cursos/1375

GESTIÓ:
- Coneix l'empresa interpretant els Balanços fàcil i ràpidament.
- Formes de cobrament, riscos i avantatges de cadascun.
- Com afecta un descompte a la xifra de vendes mínima per cobrir despeses?
- Coneix els càlculs per fixar el preu / hora dels teus serveis i evita ensurts.

http://www.infocentre.cat/calendari/cursos/1374

Cada píndola de l’apartat que apareix en tot els grups tenen una durada mitja de 2 hores i tenen un preu de 20 € cada píndola i es realitzarà a través de la nostra plataforma en modalitat de videoconferència.

30/03/2020 - CURSOS ONLINE

En primer lloc donades les circumstàncies actuals, esperem i desitgem que tant tu com el teu entorn estigueu tots bé.

Ens trobem immersos en un context que fa que tots plegats ens replantegem molts aspectes del nostre dia a dia, que fins ara donàvem com a vàlids i actualment no ho són. Entre d’altres, un que ens afecta directament és la modalitat amb la que s’imparteix la formació.

Tots sabem que la formació és una eina imprescindible per a poder encarar el futur amb optimisme i garanties, tot i els moments d’incertesa que estem vivint, és ara quan pots aprofitar les hores per a formar-te. Es per això que des d’INFOCENTRE ens plau informar-te d’una de les opcions que ens ofereix FUNDAE, en formació Online i que és totalment gratuïta.

Les principals empreses tecnològiques posen a l’abast de tothom cursos en modalitat de teleformació/online de diverses matèries en competències digitals i que creiem que et poden resultar molt interessants. Per accedir-hi, ho pots fer a través de l’enllaç que trobaràs a continuació, on podràs visualitzar tots els cursos agrupats per empresa i nivells en cada matèria.

https://www.fundae.es/digitalizate


Com sempre, també, a INFOCENTRE posem a l’abast un gran ventall de cursos online (Idiomes, Ofimàtica, Comptabilitat…..) totalment bonificables, dels quals hi pots accedir des del seguent enllaç.

http://www.infocentre.cat/calendari/a_distancia


21/03/2020 - Quedar-se a casa no vol dir quedar-se quiet!

Si aquests dies de confinament vols practicar i millorar el teu anglès t’oferim la possibilitat de millorar i practicar la teva llengua estrangera.

Pots disposar des de cursos online de diversos nivells o sessions online de speaking amb algun dels nostres docents.
Demana’ns informació i trenca amb aquesta rutina

23/10/2019 - Que significa un nivell de llengua estrangera? Com puc certificar-ho?

En aquesta època on qualsevol cosa es mesura, el coneixement d’una llengua també té la seva escala. Des de la creació del Marc Comú Europeu de Referència per a les llengües s’ha definit les capacitats d’expressió i comprensió oral en que es defineix aquest aprenentatge.

Dins del marc s’estableixen 3 nivells principals:

A – nivell bàsic
B – nivell independent
C – Usuari competent

que al seu moment es divideixen en 2 subnivells 1 i 2

Cal tenir present que encara que dins del Marc Comú Europeu de Referència per a les llengües els certificats tinguin una equivalència es pot donar el cas que segons la finalitat pel que es necessiti aquesta acreditació hi hagin opcions més adequades que altres. Així l’Aptis es presenta com una opció molt interessant per qualsevol persona que necessiti aconseguir mèrits dins d’un procés d’oposicions a una oferta de treball per l’administració mentre que l’IELTS es presenta com la millor opció quan una persona vol aconseguir un visat per anar a viure, treballar o estudiar en un país de parla anglesa.
A continuació podeu trobar les competències que defineixen cada nivell:

Nivell A: nivell bàsic

A1 - Accés

És capaç de comprendre i utilitzar expressions quotidianes d'ús molt freqüent així com frases simples destinades a satisfer necessitats de tipus immediat.
Poden presentar-se a si mateix i altres, demanar i donar informació personal bàsica sobre el seu domicili, les seves pertinences i les persones que coneix.
Pot relacionar-se de forma elemental sempre que el seu interlocutor parli a poc a poc i amb claredat i estigui disposat a cooperar

Certificats
Aptis A1
IELTS 1-2


A2: Plataforma

És capaç de comprendre frases i expressions d’ús habitual relacionades amb àrees d’experiència que li són especialment rellevants (informació bàsica sobre si mateix i la seva família, compres, llocs d’interès, ocupacions, etc.)
Sap comunicar-se en el moment de portar a terme tasques simples i quotidianes que no requereixen més que intercanvis simples i directes d’informació sobre qüestions que li són conegudes o habituals.
Sap descriure en termes simples aspectes del seu passat i entorn així com qüestions relacionades amb les seves necessitats immediates.

Certificats
APTIS A-2
IELTS 2 – 3,5Nivell B: nivell independent

B1: Intermedi

És capaç de comprendre els punts principals de textos clars i en llengua estàndard si tracten sobre qüestions que li són conegudes, ja sigui en situacions de treball, estudio o oci.
Sap desenvolupar-se amb la major part de les situacions que poden sorgir durant un viatge per zones on s'utilitza la llengua.
És capaç de produir textos simples i coherents sobre temes que li són familiars o en els que té un interès personal.
Pot descriure experiències, esdeveniments, desitjos i aspiracions, així com justificar breument les seves opinions o explicar els seus plans

Certificats
APTIS B1
IELTS de 3,5 a 5


B2: Intermedi alt

És capaç d’entendre les idees principals de textos complexes que tractin de temes tant concrets com abstractes,
inclòs si són de caràcter tècnic sempre que siguin dins del seu camp d’especialització.
Poden relacionar-se amb parlants nadius amb un grau de fluïdesa suficient i natural de manera que la comunicació es realitzi sense esforç per part d’algun dels interlocutors.
Pot produir textos clars i detallats sobre temes diversos així com defensar un punt de vista sobre temes generals indicant pros i contres de les diferents opcions.

Certificats
APTIS B2
IELTS de 5,5 a 6,5


Nivell C: Usuari competent

C1: Domini operatiu eficaç

És capaç de comprendre una àmplia varietat de textos extensos i amb cert nivell d'exigència, així com reconèixer en ells sentits implicats.
Sap expressar-se de manera fluida i espontània sense mostres molt evidents d'esforç per trobar l'expressió adequada.
Pot fer un ús flexible i efectiu de l'idioma per a fins socials, acadèmics i professionals.
Pot produir textos clars, ben estructurats i detallats sobre temes amb certa complexitat mostrant un ús correcte dels mecanismes d'organització, articulació i cohesió del text.

Certificats
Aptis C
IELTS de 6,5 a 8


C2: Expertesa

És capaç de comprendre amb facilitat pràcticament tot el que sent o llegeix.
Sap reconstruir la informació i els arguments procedents de diverses fonts, siguin en llengua parlada o escrita i presentar-los de manera coherent i resumida.
Pot expressar-se espontàniament, amb gran fluïdesa i amb un grau de precisió que li permeti diferenciar petits matisos de significat inclòs en situacions de major complexitat.

Certificats
Aptis Advanced
IELTS 8-9


A continuació podeu trobar els enllaços a 2 grups per obtenir aquesta certificació i de manera subvencionada!

Curs anglès per obtenir - certificar nivell A2: http://www.infocentre.cat/calendari/cursos/1288
Curs anglès per obtenir - certificar nivell B1: http://www.infocentre.cat/calendari/cursos/1286

Vols millorar el teu anglès? Vols certificar aquests coneixements? Demana’ns informació! Et podem ajudar!

Tel: 93.883.33.01 /
C/ Sot dels Pradals, 20 Nau E 08500 Vic (Barcelona)

21/10/2019 - Estàs pensant a opositar a l'administració pública? Vols certificar el teu nivell d'anglès?

Qualsevol persona que en algun moment ha considerat el seu futur professional dins de l'administració pública recorda l'esforç i les hores d'estudi que suposen la superació d'unes oposicions. Només qui ha viscut el procés coneix l'esforç, la dedicació i les hores emprades en cerca de l'esperat objectiu.

En aquest procés i davant l'estabilitat que suposa poder treballar amb l'administració pública, qualsevol detall pren especial rellevància i un petit detall pot suposar la diferència entre aconseguir la desitjada plaça o no. El coneixement de les TIC o els idiomes solen ser factors que sumen punts a aquests mèrits.

Per tal de poder aconseguir aquest certificat us presentem el certificat APTIS (https://www.britishcouncil.es/examenes/aptis ). L'APTIS és un certificat reconegut per la Generalitat de Catalunya i diverses universitats catalanes que certifica el coneixement en llengua anglesa de l'alumne. Es tracta d'una acreditació on s'avalua les competències en reading, writing, listening i speaking a través d'una prova per ordinador en una sola sessió i l'alumne obté el resultat en 48 – 72 hores a la finalització de l'examen.

A més, si estàs a l'atur, ara tens la possibilitat de realitzar al centre una formació intensiva subvencionada a través del Servei d'Ocupació de Catalunya on podràs adquirir els coneixements necessaris i realitzar aquesta prova per certificar el teu nivell d'Anglès.

Demana'ns informació sense compromís i no et quedis sense la teva plaça

Anglès A2 - http://www.infocentre.cat/calendari/cursos/1288
Anglès B1 - http://www.infocentre.cat/calendari/cursos/1286

  Descarregar PDF

28/08/2019 - BACK TO WORK

A Infocentre Formació Vic després d'unes setmanes de relax ja tornem a ser aquí, i venim carregats amb molta energia.

Volem informar-vos que el nostre horari fins el dia 10 de setembre serà de dilluns a divendres de 9 a 19, ja podeu venir a demanar informació sobre els nostres cursos.

Us hi esperem!!

02/11/2018 - ACCIONS SOL.LICITADES FOAP 2018

Us informem sobre la previsió d’accions sol·licitades en la convocatòria FOAP 2018. La realització dels cursos no es pot confirmar fins que no rebem la corresponent resolució d’aprovació pel Servei d’Ocupació de Catalunya. .

Tots els cursos permeten l’obtenció del certificat de professionalitat o diploma corresponent a l’especialitat cursada i estan adreçats preferentment a persones que es trobin en situació d’atur i que vulguin formar-se o reciclar-se en una professió o ofici o potenciar les seves aptituds professionals.

Les accions formatives sol·licitades són les següents:

-ANGLÈS B2
-ANGLÈS B1
-SISTEMES MICROINFORMÀTICS
-OPERACIONS AUXILIARS DE MUNTATGE I MANTENIMENT DE SISTEMES INFORMÀTICS
-OPERACIONS AUXILIARS DE MANTENIMENT I TRANSPORT INTERN EN LA INDUSTRIA ALIMENTÀRIA
-OPERACIONS AUXILIARS D'ELABORACIÓ EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA - CERTIFICAT DE


Curs 100% Subvencionat per el Servei d'Ocupació de Catalunya


26/03/2018 - INFOCENTRE HA ESTAT HOMOLOGAT PER 30 NOVES ESPECIALITATS ENTRE CERTIFICATS DE PROFESSIONALITAT I ACCIONS PROFESIONALITZADORES

El Servei d' Ocupació de Catalunya (Soc) a homologat 30 nouS CertificatS de Professionalitat I Accions profesionalitzadores a Infocentre. Es tracta de:

CERTIFICATS DE PROFESSIONALITAT:

ADGD0308 – Activitats de gestió administrativa
ADGG0308 – Assistència documental i de gestió en despatxos i oficines
ADGG0408 – Operacions auxiliars de serveis administratius i general
ADGG0508 – Operacions auxiliars d'enregistrament i tractament de dades i documents
ADGN0208 – Comercialització i administració de productes i serveis financers
COML0309 – Organització i gestió de magatzems
IFCT0109 – Seguretat dels sistemes d'informació
IFCT0209 – Sistemes microinformàtics
IFCT0509 – Administració de serveis d'internet
IFCT0609 – Programació de sistemes informàtics
ADGD0110 – Assistència en la gestió dels procediments tributaris
ADGD0210 – Creació i gestió de microempreses
COML0210 – Gestió i control de l'aprovisionament
COMM0110 – Màrqueting i compravenda internacional
COMT0110 – Atenció al client, consumidor i usuari
COMT0311 – Control i formació en consum
COMT0411 – Gestió comercial de vendes
IFCD0110 – Confecció i publicació de pàgines web
IFCT0210 – Operació de sistemes informàtics
IFCT0510 – Gestió de sistemes informàtics
ADGN0110 – Gestió comercial i tècnica d'assegurances i reassegurances privades
COML0211 – Gestió comercial i financera del transport per carretera
ADGD0108 – Gestió comptable i gestió administrativa per a auditoria
ADGN0108 – Finançament d'empreses
IFCT0108 – Operacions auxiliars de muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics
ADGG0108 – Assistència a la direcció
ADGG0208 – Activitats administratives en la relació amb el client


ACCIONS PROFESsIONALITZADORES:

ADGF01 – Anglès financer
ADGX01 – Anglès: gestió comercial
ADGX02 – Francès: gestió comercial
SSCE01 –Anglès A1
SSCE02 – Anglès A2
SSCE03 – Anglès B1
SSCE04 – Anglès B2
SSCE05 – Anglès C1
SSCE06 – Alemany A1
SSCE07 – Alemany A2
SSCE08 – Alemany B1
SSCE09 – Alemany B2
SSCE10 – Alemany C122/03/2018 - ESTADES A L'ESTRANGER

A Infocentre sempre hem cregut en les persones com a actius i com a motors de les empreses i de la societat, per això i com a resposta al procés de recerca d'oferir noves experiències als nostres clients, ens es grat presentar-vos el nou servei d'estades a l'estranger.

Iniciem una col·laboració amb el CES School (https://www.ces-schools.com/es), una entitat amb quasi 40 anys d'experiència, 7 localitzacions i 110 professors ensenyant l'anglès a estudiants de parla no anglesa. Es tracta d'una entitat amb nombrosos reconeixements internacionals i premiada diverses vegades com a mostra de la qualitat del seu treball.

En aquest context, el CES ofereix cursos enfocats a adults que vulguin millorar el seu nivell d'anglès i que vulguin viure una nova experiència submergint-se en la seva cultura i la seva societat. La diversitat dels cursos que ofereixen permet aconseguir trobar la millor solució en funció de cada cas, adaptan-lo a les necessitats de cada persona, tant de nivell com d'intensitat d'aprenentatge.

Us deixem la presentació d'aquest nou servei https://prezi.com/view/RWPqz4SESpmEPKge0HDH/

El pròxim 13 d'abril, a Infocentre, farem una presentació amb persones del CES per tal que els pugueu conèixer de primera mà i us resolguin els vostre dubtes. Ens faria molta il·lusió poder saludar-vos i presentar-vos aquest nou producte. Si us plau, necessitariem que ens confirmessiu la vostra assitència al mail fent referència a l'assumpte Presentació CES.

25/09/2017 - JORNADA DE 20 ANYS D' EMPRESA ... QUÈ PASSA AMB...?


El dijous dia 28 de setembre, Infocentre realitzarà una jornada de conferències al matí i una jornada de portes obertes a la tarda, per tal de celebrar aquests 20 anys amb tots vosaltres.

Adjuntem l'enllaç per tal que podeu fer la vostra inscripció.

http://www.infocentre.cat/aniversari

05/09/2017 - Avui a INFOCENTRE hem fet 20 anys!

GRÀCIES A:

• L’equip gestor
• El professorat
• Les empreses
• Les institucions
• Els nostres alumnes

TOTS HO HEM FET POSSIBLE I DESPRÉS D’AQUESTS 20 ANYS HEM ESDEVINGUT AMICS.
Si! Amics que ens han donat suport i que han estat al nostre costat en els bons moments per celebrar-los i en els moments durs han estat amb nosaltres.

L’objectiu que ens vam marcar ara fa 20 anys s’ha superat amb escreix, tots plegats hem estat capaços de tirar endavant una empresa que ha contribuït a la millora professional i personal de tots nosaltres.

Després de 20 anys, continuarem treballant amb molta il·lusió i amb un equip renovat i nova direcció per tal de poder fer front als canvis que de ben segur a tots ens esperen.

Per celebrar-ho, hem organitzat una jornada el proper dia 28 de setembre, en la que hi haurà ponències molt interessants sobre: Big Data, El contribuent davant l’Administració Tributaria, comptant també amb el suport de la “Fundación Estatal para la Formación en el Empleo” (FUNDAE) que ens parlarà del present i el futur de las bonificacions de la formació de les empreses a les quotes de la seguretat social.

A la tarda hi haurà jornada de portes obertes a INFOCENTRE.

Esteu tots convidats!

14/11/2016 - AUGMENTEN NOTABLEMENT ELS NIVELLS D' INSERCIÓ DELS ALUMNES FORMATS A INFOCENTRE

Segons les darreres dades oficials del Servei d' Ocupació de Catalunya, el nivell d' inserció del alumnes formats a Infocentre ha pujat per segon any consecutiu. Arribant fins el 80% en el cas dels alumnes dels cursos del Sector Alimentació.

Vegeu les dades:

23/10/2015 - ELS ALUMNES D' INFOCENTRE TENEN UN NIVELL D'INSERCIÓ LABORAL >60%

Segons dades del Servei d' Ocupació de Catalunya els nivells d'inserció dels nostres alumnes assistents als cursos de formació ocupacional han pujat un any més.

Vegeu la imatge de l'esquerra.

31/07/2015 - TANCAT PER VACANCES DEL DIA 1 AL 24 D'AGOST

A Infocentre tindrem tancat per vacances. Obrirem el dia 24 d'agost.

BON ESTIU A TOTHOM!!!!

23/07/2015 - INFOCENTRE ENTITAT ADHERIDA A :"ESTRATEGIA DE EMPRENDIMIENTO Y EMPLEO JOVEN"

Infocentre s'ha acredit com Entitat adherida a l' "Estrategia de Emprendimiento y Empleo Joven. Es tracta de facilitar la inserció laboral de joves i millorar la seva situació en el mercat, Augmentar la qualitat i l'estabilitat de l'ocupació, Promoure la igualtat d'oportunitats en l'accés al mercat de treball i fomentar l'esperit emprenador.

El govern impulsa més de 100 mesures per l'ocupació visiteu aquest enllaç:
http://www.empleo.gob.es/ficheros/garantiajuvenil/documentos/EEEJ_Triptico.pdf

  Descarregar PDF

12/11/2014 - INFOCENTRE ha estat homologat per un nou Certificat de Professionalitat


El Servei d' Ocupació de Catalunya (Soc) a homologat un nou Certificat de Professionalitat a Infocentre. Es tracta del Certificat de Operacions Aux. de Manteniment i Transport Intern en la Indústria Alimentària. D'una durada de 260 h. i que inclou pràctiques en empreses.

05/09/2014 - INFOCENTRE ARRIBA ALS 17 ANYS FORMANT PROFESSIONALS

Avui 5 de setembre de 2014, Infocentre ha fet 17 anys formant a treballadors i professionals en totes les àrees de l'empresa, donem les GRÀCIES a totes les persones que ho heu fet possible.

14/06/2013 - NETWORKING ENTRE EMPRESES DE LA COMARCA D’OSONA I ELS ALUMNES D’INFOCENTRE DEL CURS GESTIÓ COMERCIAL DE VENDES

El passat 11 de juny a l’ INFOCENTRE es va dur a terme la segona jornada de NETWORKING entre diferents empreses de la Comarca d’Osona, i els alumnes del curs de GESTIÓ COMERCIAL DE VENDES, curs adreçat a 15 persones en situació d’atur, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu dins el marc de la convocatòria FOAP 2012.

L’objectiu de la sessió ha estat que empreses i alumnes posessin en comú les necessitats d’ambdues parts amb un format obert i dinàmic que ha permès conèixer i veure on i qui pot encaixar millor en el moment d’incorporar els alumnes a les pràctiques.

La sessió, va comptar amb l’assistència del Director de l’Oficina de Treball de la Generalitat de Catalunya de Vic, Sr. Joan Badia i empreses com: Click&Come;, Grup Carrera, Isern, Krampack, Ofiosona, Synergie ETT, i Thermias.

21/05/2013 - ESMORZAR SOBRE COMMUNITY MANAGER i MARKETING ONLINE

El dia 23 de maig tindrà lloc l'esmorzarTIC (Esmorzar+Ponència+Tertúlia) organitzat conjuntament entre Ticoosona i Infocentre amb l' assistència del Ponent Xavier Piqué - Consultor i formador en Marketing Management. Us convidem a tots a participar-hi. Més informació a:
09/04/2013 - PRIMER NETWORKING ENTRE EMPRESES DEL SECTOR TIC DE LA COMARCA D’OSONA I ELS ALUMNES D’INFOCENTRE.

L’ INFOCENTRE ha dut a terme la primera jornada de NETWORKING entre diferents empreses del sector TIC de la Comarca d’Osona, i els alumnes del curs d’ OPERACIONS AUXILIARS DE MUNTATGE I MANTENIMENT DE SISTEMES MICROINFORMÀTICS, curs adreçat a 15 persones en situació d’atur, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu dins el marc de la convocatòria FOAP 2012.

L’objectiu de la sessió ha estat que empreses i alumnes posessin en comú les necessitats d’ambdues parts amb un format obert i dinàmic que ha permès conèixer i veure on i qui pot encaixar millor en el moment d’incorporar els alumnes a les pràctiques.

Degut a la bona acceptació que ha tingut aquesta primera experiència, INFOCENTRE preveu repetir-la en el mateix format en els cursos GESTIÓ COMERCIAL DE VENDES i OPERACIONS AUXILIARS D’ENREGISTRAMENT I TRACTAMENT DE DADES I DOCUMENTS.

La sessió, ha comptat amb el suport de l’Associació TIC OSONA, patronal de les empreses Tic de la nostra comarca.

08/11/2012 - FORMACIÓ = OCUPACIÓ AMB INFOCENTRE

Segons dades del Servei d' Ocupació de Catalunya, d'aquest mes d' octubre: el 33,33 % dels alumnes que han realitzat cursos de Formació Ocupacional durant el 2012 a INFOCENTRE, HAN TROBAT FEINA 6 mesos després d' acabar al curs.

Felicitats a Tots !!!

LA FORMACIÓ ÉS LA CLAU !

22/10/2012 - ARTICLE EL 9 NOU - 11 D'OCTUBRE DE 2012

LA CAPACITAT D' ADAPTACIÓ ÉS LA CLAU DEL NOSTRE ÈXIT !

Entrevista a Maria Dolors Crous i Casals i Esther Serra Font.

... Com afrontem el futur ?

Amb ilusió. Amb ganes de fer coses noves. Ens hem de ficar al cap que les subvencions s'estan acabant i ens hem d' inventar coses noves en direcció a la part online i les noves metodologies de formació, que la gent aprengui fent i s'ho passi bé, és el handicap que té la formació tradicional. La classe magistral s'ha d' acabar, i la formació des les noves generacions ha de ser digital.

26/09/2012 - TU JOVE !!!

AVANTATGES DEL CARNET JOVE A INFOCENTRE !!!

Ara a Infocentre podràs gaudir de les avantatges del Carnet Jove, tots els joves que presenteu el carnet JOVE, NO haureu de pagar la matricula del curs al que feu inscripció.

03/07/2012 - CODI QR DE LA PAGINA AL FACEBOOK D' INFOCENTRE

Aquí teniu el Codi QR del nostre facebook.

Recordeu que el codi QR ens serveix per poder anar directament en un lloc web (en aquest cas) sense haver d' obrir l'aplicació de navegació i haver d' escriure l'adreça on volem anar.

Per utilitzar-lo:

1.- Cal tenir un telèfon smartphone (iphone, samsung ...) amb connexió a Internet.

2.- Baixar-vos l' APP lector de codis QR (com per exemple el BIDI).

3.- Obrir el programa lector de QR i enfocar el codi QR.

I fet !! El telèfon obrirà el lloc web sense més complicacions !!!

28/06/2012 - INFOCENTRE CENTRE HOMOLOGAT PER IMPARTIR NOUS CERTIFICATS DE PROFESSIONALITAT

Infocentre ha estat recentment homologat pel Servei d' Ocupació de Catalunya - Generalitat de Catalunya per la impartició de 7 certificats de professionalitat diferents, que impartirà a partir del proper semestre. Aquests certificats de professionalitat són:

- Gestió Comercial de Vendes
- Creació i Gestió de Microempreses.
- Gestió Comptable i gestió administrativa amb auditoria.
- Operacions Auxiliars de Muntatge i Manteniment de Sistemes Informàtics.
- Operació de Grabació i Tractament de dades i documents.
- Operacions auxiliars d' elaboració en la Indústria alimentària.
- Carniceria i Elaboració de Productes càrnics.

En l'apartat Cursos/Presencials podràs veure els temaris de cadascun dels certificats, i fer la teva pre-inscripció.


25/06/2012 - HORARI ESTIU INFOCENTRE 2012 !!!

A partir del proper dia 2 de juliol l' horari d' Infocentre serà de 9:00 a 15:00.

Podeu realitzar les vostres pre-inscripcions a través d'aquesta mateixa web, dins l' apartat cursos.

BON ESTIU A TOTS I TOTES DISFRUTEU !!!

17/05/2012 - Nous Cursos amb Certificació Oficial SAGE de Contaplus i Facturaplus

Ara amb Infocentre tens l’oportunitat d’aprendre a utilitzar i aprofitar totes les funcions dels programes CONTAPLUS 2012 i/o FACTURA PLUS 2012 i obtenir un Certificat Oficial de Sage (empresa fabricant d’aquest software).

Tenim a la vostra disposició els Packs educatius que inclouen: Manual Oficial del programa, Cd amb el Software de cada programa en versió educativa, guia metodològica, servei de tutoria per resoldre qualsevol dubte i examen de certificació final.

La durada de cadascun dels cursos és de 40 hores, a realitzar des d'on vulgui l’alumne/a doncs la modalitat de la formació és a distància.

Per poder realitzar el curs de CONTAPLUS són necessaris coneixements de comptabilitat bàsica.

09/09/2011 - Tenim la formació que necessites....

COM la necessites i ON la necessites.

Amb Infocentre ESCULL EL SISTEMA QUE MILLOR S'ADAPTA A TU.

Nous cursos 4t. trimestre 2011.

  Descarregar PDF

12/05/2011 - INNOVACIÓ EN LA FORMACIÓ = INFOCENTRE

Infocentre posa en marxa un nou sistema d'aprenentatge totalment INNOVADOR, que utilitza un simulador de Realitat Virtual SERIOUS GAME (joc seriós) per tal que l'alumne/a posi a prova el seu nivell de coneixements de la matèria, des d'un entorn ATRACTIU I INNOVADOR, que el provocarà i el farà adonar de les seves pròpies limitacions i de la necessitat d'adquirir nous coneixements i eines de treball.

Ja teniu diponible el curs d' EXECUTIVE EMPOWERMENT que utilitza aquesta nova metodologia d' aprenentatge.

http://www.infocentre.cat/coaching/

  Descarregar PDF

01/04/2011 - INFOCENTRE POSA EN FUNCIONAMENT EL NOU SISTEMA D'APRENENTATGE FLEXIBLE

Infocentre posa en marxa un nou sistema d'aprenentatge d' Idiomes Online, on els continguts del curs es van adaptant a les necessitats de l'alumne/a. Els idiomes que podeu estudiar són ANGLÈS, FRANCÈS,ITALIÀ I ALEMANY.

http://www.infocentre.cat/cursosidiomes/

17/03/2011 - INFOCENTRE CENTRE SAGE TRAINING OFFICIAL CERTIFICATED

Infocentre és centre Certificat Sage per la impartició de cursos de Contaplus, Nominaplus, Facturaplus. Els alumnes que hagin cursat aquest tipus de formació al centre rebràn una Certificació Avalada per Sage l'empresa que desenvolupa aquests programes.

30/04/2010 - INFOCENTRE ÉS CENTRE ACREDITAT PER LA CERTIFICACIÓ EXAMENS TRINITY COLLEGE LONDON

Què és?

És un examen que et permet l’acreditació dels teus coneixements de la llengua anglesa, a nivell oral, s’anomena GESE (Graded Examinations in Spoken English), està reconegut dins el Marc Comú Europeu de referència del Consell d’ Europa.

Com funciona?

Es tracta d’un examen oral que dura més o menys en funció del nivell que et vulguis certificar, el teu professor/a t’orientarà al respecte.

04/12/2009 - INFOCENTRE CENTRE ACREDITAT PER A LA REALITZACIÓ DE LES PROVES ACTIC

A partir d'ara, a Infocentre es podràn realitzar les proves ACTIC (acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació). Visiteu el nostre blog per més informació o bé consulteu la web: http://infocentrevic.blogspot.com/ o bé http://actic.gencat.cat.

11/11/2009 - INFOCENTRE obté el certificat de qualitat ISO 9001:2008

Infocentre ha obtingut la certificació de qualitat en la gestió UNE-EN- ISO 9001: 2008 l'empresa certificadora ha estat APPLUS. L' obtenció d'aquest certificat acredita la bona gestió del centre, donat que Infocentre aposta per la qualitat en tots els serveis oferts.

23/06/2009 - Entra en funcionament la NOVA AULA VIRTUAL D' ANGLÈS - d' INFOCENTRE

La nostra aula virtual et permetrà accedir a una formació que s'adapta completament a les teves necessitats. Podràs treure el màxim partit dels nostres cursos on-line, gaudint d'una llibertat total d'horaris i amb la tranquil·litat de disposar d'un seguiment personalitzat des d'Infocentre. Inscriu-te ara, i aprofita l' estiu.


Tel. 93 883 33 01 - info@infocentre.cat - C. Sot dels Pradals, 20 Nau E - 08500 Vic
Avís legal


Cursos subvencionats de formació contínua per als treballadors de Vic i Osona.

L’objectiu d’INFOCENTRE és donar servei en tots els aspectes relacionats amb la formació i el desenvolupament empresarial i local.
Oferim cursos subvencionats per als treballadors de Vic (Osona), així com classes d'anglès online i cursos tècnics,
a partir d’un equip humà professional, amb ferma voluntat de servei, innovació i evolució constant.