Inici
Català Castellano English

Notícies

 

02/11/2018 - ACCIONS SOL.LICITADES FOAP 2018

Us informem sobre la previsió d’accions sol·licitades en la convocatòria FOAP 2018. La realització dels cursos no es pot confirmar fins que no rebem la corresponent resolució d’aprovació pel Servei d’Ocupació de Catalunya. .

Tots els cursos permeten l’obtenció del certificat de professionalitat o diploma corresponent a l’especialitat cursada i estan adreçats preferentment a persones que es trobin en situació d’atur i que vulguin formar-se o reciclar-se en una professió o ofici o potenciar les seves aptituds professionals.

Les accions formatives sol·licitades són les següents:

-ANGLÈS B2
-ANGLÈS B1
-SISTEMES MICROINFORMÀTICS
-OPERACIONS AUXILIARS DE MUNTATGE I MANTENIMENT DE SISTEMES INFORMÀTICS
-OPERACIONS AUXILIARS DE MANTENIMENT I TRANSPORT INTERN EN LA INDUSTRIA ALIMENTÀRIA
-OPERACIONS AUXILIARS D'ELABORACIÓ EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA - CERTIFICAT DE


Curs 100% Subvencionat per el Servei d'Ocupació de Catalunya


26/03/2018 - INFOCENTRE HA ESTAT HOMOLOGAT PER 30 NOVES ESPECIALITATS ENTRE CERTIFICATS DE PROFESSIONALITAT I ACCIONS PROFESIONALITZADORES

El Servei d' Ocupació de Catalunya (Soc) a homologat 30 nouS CertificatS de Professionalitat I Accions profesionalitzadores a Infocentre. Es tracta de:

CERTIFICATS DE PROFESSIONALITAT:

ADGD0308 – Activitats de gestió administrativa
ADGG0308 – Assistència documental i de gestió en despatxos i oficines
ADGG0408 – Operacions auxiliars de serveis administratius i general
ADGG0508 – Operacions auxiliars d'enregistrament i tractament de dades i documents
ADGN0208 – Comercialització i administració de productes i serveis financers
COML0309 – Organització i gestió de magatzems
IFCT0109 – Seguretat dels sistemes d'informació
IFCT0209 – Sistemes microinformàtics
IFCT0509 – Administració de serveis d'internet
IFCT0609 – Programació de sistemes informàtics
ADGD0110 – Assistència en la gestió dels procediments tributaris
ADGD0210 – Creació i gestió de microempreses
COML0210 – Gestió i control de l'aprovisionament
COMM0110 – Màrqueting i compravenda internacional
COMT0110 – Atenció al client, consumidor i usuari
COMT0311 – Control i formació en consum
COMT0411 – Gestió comercial de vendes
IFCD0110 – Confecció i publicació de pàgines web
IFCT0210 – Operació de sistemes informàtics
IFCT0510 – Gestió de sistemes informàtics
ADGN0110 – Gestió comercial i tècnica d'assegurances i reassegurances privades
COML0211 – Gestió comercial i financera del transport per carretera
ADGD0108 – Gestió comptable i gestió administrativa per a auditoria
ADGN0108 – Finançament d'empreses
IFCT0108 – Operacions auxiliars de muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics
ADGG0108 – Assistència a la direcció
ADGG0208 – Activitats administratives en la relació amb el client


ACCIONS PROFESsIONALITZADORES:

ADGF01 – Anglès financer
ADGX01 – Anglès: gestió comercial
ADGX02 – Francès: gestió comercial
SSCE01 –Anglès A1
SSCE02 – Anglès A2
SSCE03 – Anglès B1
SSCE04 – Anglès B2
SSCE05 – Anglès C1
SSCE06 – Alemany A1
SSCE07 – Alemany A2
SSCE08 – Alemany B1
SSCE09 – Alemany B2
SSCE10 – Alemany C122/03/2018 - ESTADES A L'ESTRANGER

A Infocentre sempre hem cregut en les persones com a actius i com a motors de les empreses i de la societat, per això i com a resposta al procés de recerca d'oferir noves experiències als nostres clients, ens es grat presentar-vos el nou servei d'estades a l'estranger.

Iniciem una col·laboració amb el CES School (https://www.ces-schools.com/es), una entitat amb quasi 40 anys d'experiència, 7 localitzacions i 110 professors ensenyant l'anglès a estudiants de parla no anglesa. Es tracta d'una entitat amb nombrosos reconeixements internacionals i premiada diverses vegades com a mostra de la qualitat del seu treball.

En aquest context, el CES ofereix cursos enfocats a adults que vulguin millorar el seu nivell d'anglès i que vulguin viure una nova experiència submergint-se en la seva cultura i la seva societat. La diversitat dels cursos que ofereixen permet aconseguir trobar la millor solució en funció de cada cas, adaptan-lo a les necessitats de cada persona, tant de nivell com d'intensitat d'aprenentatge.

Us deixem la presentació d'aquest nou servei https://prezi.com/view/RWPqz4SESpmEPKge0HDH/

El pròxim 13 d'abril, a Infocentre, farem una presentació amb persones del CES per tal que els pugueu conèixer de primera mà i us resolguin els vostre dubtes. Ens faria molta il·lusió poder saludar-vos i presentar-vos aquest nou producte. Si us plau, necessitariem que ens confirmessiu la vostra assitència al mail fent referència a l'assumpte Presentació CES.

25/09/2017 - JORNADA DE 20 ANYS D' EMPRESA ... QUÈ PASSA AMB...?


El dijous dia 28 de setembre, Infocentre realitzarà una jornada de conferències al matí i una jornada de portes obertes a la tarda, per tal de celebrar aquests 20 anys amb tots vosaltres.

Adjuntem l'enllaç per tal que podeu fer la vostra inscripció.

http://www.infocentre.cat/aniversari

05/09/2017 - Avui a INFOCENTRE hem fet 20 anys!

GRÀCIES A:

• L’equip gestor
• El professorat
• Les empreses
• Les institucions
• Els nostres alumnes

TOTS HO HEM FET POSSIBLE I DESPRÉS D’AQUESTS 20 ANYS HEM ESDEVINGUT AMICS.
Si! Amics que ens han donat suport i que han estat al nostre costat en els bons moments per celebrar-los i en els moments durs han estat amb nosaltres.

L’objectiu que ens vam marcar ara fa 20 anys s’ha superat amb escreix, tots plegats hem estat capaços de tirar endavant una empresa que ha contribuït a la millora professional i personal de tots nosaltres.

Després de 20 anys, continuarem treballant amb molta il·lusió i amb un equip renovat i nova direcció per tal de poder fer front als canvis que de ben segur a tots ens esperen.

Per celebrar-ho, hem organitzat una jornada el proper dia 28 de setembre, en la que hi haurà ponències molt interessants sobre: Big Data, El contribuent davant l’Administració Tributaria, comptant també amb el suport de la “Fundación Estatal para la Formación en el Empleo” (FUNDAE) que ens parlarà del present i el futur de las bonificacions de la formació de les empreses a les quotes de la seguretat social.

A la tarda hi haurà jornada de portes obertes a INFOCENTRE.

Esteu tots convidats!

14/11/2016 - AUGMENTEN NOTABLEMENT ELS NIVELLS D' INSERCIÓ DELS ALUMNES FORMATS A INFOCENTRE

Segons les darreres dades oficials del Servei d' Ocupació de Catalunya, el nivell d' inserció del alumnes formats a Infocentre ha pujat per segon any consecutiu. Arribant fins el 80% en el cas dels alumnes dels cursos del Sector Alimentació.

Vegeu les dades:

23/10/2015 - ELS ALUMNES D' INFOCENTRE TENEN UN NIVELL D'INSERCIÓ LABORAL >60%

Segons dades del Servei d' Ocupació de Catalunya els nivells d'inserció dels nostres alumnes assistents als cursos de formació ocupacional han pujat un any més.

Vegeu la imatge de l'esquerra.

31/07/2015 - TANCAT PER VACANCES DEL DIA 1 AL 24 D'AGOST

A Infocentre tindrem tancat per vacances. Obrirem el dia 24 d'agost.

BON ESTIU A TOTHOM!!!!

23/07/2015 - INFOCENTRE ENTITAT ADHERIDA A :"ESTRATEGIA DE EMPRENDIMIENTO Y EMPLEO JOVEN"

Infocentre s'ha acredit com Entitat adherida a l' "Estrategia de Emprendimiento y Empleo Joven. Es tracta de facilitar la inserció laboral de joves i millorar la seva situació en el mercat, Augmentar la qualitat i l'estabilitat de l'ocupació, Promoure la igualtat d'oportunitats en l'accés al mercat de treball i fomentar l'esperit emprenador.

El govern impulsa més de 100 mesures per l'ocupació visiteu aquest enllaç:
http://www.empleo.gob.es/ficheros/garantiajuvenil/documentos/EEEJ_Triptico.pdf

  Descarregar PDF

12/11/2014 - INFOCENTRE ha estat homologat per un nou Certificat de Professionalitat


El Servei d' Ocupació de Catalunya (Soc) a homologat un nou Certificat de Professionalitat a Infocentre. Es tracta del Certificat de Operacions Aux. de Manteniment i Transport Intern en la Indústria Alimentària. D'una durada de 260 h. i que inclou pràctiques en empreses.

05/09/2014 - INFOCENTRE ARRIBA ALS 17 ANYS FORMANT PROFESSIONALS

Avui 5 de setembre de 2014, Infocentre ha fet 17 anys formant a treballadors i professionals en totes les àrees de l'empresa, donem les GRÀCIES a totes les persones que ho heu fet possible.

14/06/2013 - NETWORKING ENTRE EMPRESES DE LA COMARCA D’OSONA I ELS ALUMNES D’INFOCENTRE DEL CURS GESTIÓ COMERCIAL DE VENDES

El passat 11 de juny a l’ INFOCENTRE es va dur a terme la segona jornada de NETWORKING entre diferents empreses de la Comarca d’Osona, i els alumnes del curs de GESTIÓ COMERCIAL DE VENDES, curs adreçat a 15 persones en situació d’atur, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu dins el marc de la convocatòria FOAP 2012.

L’objectiu de la sessió ha estat que empreses i alumnes posessin en comú les necessitats d’ambdues parts amb un format obert i dinàmic que ha permès conèixer i veure on i qui pot encaixar millor en el moment d’incorporar els alumnes a les pràctiques.

La sessió, va comptar amb l’assistència del Director de l’Oficina de Treball de la Generalitat de Catalunya de Vic, Sr. Joan Badia i empreses com: Click&Come;, Grup Carrera, Isern, Krampack, Ofiosona, Synergie ETT, i Thermias.

21/05/2013 - ESMORZAR SOBRE COMMUNITY MANAGER i MARKETING ONLINE

El dia 23 de maig tindrà lloc l'esmorzarTIC (Esmorzar+Ponència+Tertúlia) organitzat conjuntament entre Ticoosona i Infocentre amb l' assistència del Ponent Xavier Piqué - Consultor i formador en Marketing Management. Us convidem a tots a participar-hi. Més informació a:
09/04/2013 - PRIMER NETWORKING ENTRE EMPRESES DEL SECTOR TIC DE LA COMARCA D’OSONA I ELS ALUMNES D’INFOCENTRE.

L’ INFOCENTRE ha dut a terme la primera jornada de NETWORKING entre diferents empreses del sector TIC de la Comarca d’Osona, i els alumnes del curs d’ OPERACIONS AUXILIARS DE MUNTATGE I MANTENIMENT DE SISTEMES MICROINFORMÀTICS, curs adreçat a 15 persones en situació d’atur, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu dins el marc de la convocatòria FOAP 2012.

L’objectiu de la sessió ha estat que empreses i alumnes posessin en comú les necessitats d’ambdues parts amb un format obert i dinàmic que ha permès conèixer i veure on i qui pot encaixar millor en el moment d’incorporar els alumnes a les pràctiques.

Degut a la bona acceptació que ha tingut aquesta primera experiència, INFOCENTRE preveu repetir-la en el mateix format en els cursos GESTIÓ COMERCIAL DE VENDES i OPERACIONS AUXILIARS D’ENREGISTRAMENT I TRACTAMENT DE DADES I DOCUMENTS.

La sessió, ha comptat amb el suport de l’Associació TIC OSONA, patronal de les empreses Tic de la nostra comarca.

08/11/2012 - FORMACIÓ = OCUPACIÓ AMB INFOCENTRE

Segons dades del Servei d' Ocupació de Catalunya, d'aquest mes d' octubre: el 33,33 % dels alumnes que han realitzat cursos de Formació Ocupacional durant el 2012 a INFOCENTRE, HAN TROBAT FEINA 6 mesos després d' acabar al curs.

Felicitats a Tots !!!

LA FORMACIÓ ÉS LA CLAU !

22/10/2012 - ARTICLE EL 9 NOU - 11 D'OCTUBRE DE 2012

LA CAPACITAT D' ADAPTACIÓ ÉS LA CLAU DEL NOSTRE ÈXIT !

Entrevista a Maria Dolors Crous i Casals i Esther Serra Font.

... Com afrontem el futur ?

Amb ilusió. Amb ganes de fer coses noves. Ens hem de ficar al cap que les subvencions s'estan acabant i ens hem d' inventar coses noves en direcció a la part online i les noves metodologies de formació, que la gent aprengui fent i s'ho passi bé, és el handicap que té la formació tradicional. La classe magistral s'ha d' acabar, i la formació des les noves generacions ha de ser digital.

26/09/2012 - TU JOVE !!!

AVANTATGES DEL CARNET JOVE A INFOCENTRE !!!

Ara a Infocentre podràs gaudir de les avantatges del Carnet Jove, tots els joves que presenteu el carnet JOVE, NO haureu de pagar la matricula del curs al que feu inscripció.

03/07/2012 - CODI QR DE LA PAGINA AL FACEBOOK D' INFOCENTRE

Aquí teniu el Codi QR del nostre facebook.

Recordeu que el codi QR ens serveix per poder anar directament en un lloc web (en aquest cas) sense haver d' obrir l'aplicació de navegació i haver d' escriure l'adreça on volem anar.

Per utilitzar-lo:

1.- Cal tenir un telèfon smartphone (iphone, samsung ...) amb connexió a Internet.

2.- Baixar-vos l' APP lector de codis QR (com per exemple el BIDI).

3.- Obrir el programa lector de QR i enfocar el codi QR.

I fet !! El telèfon obrirà el lloc web sense més complicacions !!!

28/06/2012 - INFOCENTRE CENTRE HOMOLOGAT PER IMPARTIR NOUS CERTIFICATS DE PROFESSIONALITAT

Infocentre ha estat recentment homologat pel Servei d' Ocupació de Catalunya - Generalitat de Catalunya per la impartició de 7 certificats de professionalitat diferents, que impartirà a partir del proper semestre. Aquests certificats de professionalitat són:

- Gestió Comercial de Vendes
- Creació i Gestió de Microempreses.
- Gestió Comptable i gestió administrativa amb auditoria.
- Operacions Auxiliars de Muntatge i Manteniment de Sistemes Informàtics.
- Operació de Grabació i Tractament de dades i documents.
- Operacions auxiliars d' elaboració en la Indústria alimentària.
- Carniceria i Elaboració de Productes càrnics.

En l'apartat Cursos/Presencials podràs veure els temaris de cadascun dels certificats, i fer la teva pre-inscripció.


25/06/2012 - HORARI ESTIU INFOCENTRE 2012 !!!

A partir del proper dia 2 de juliol l' horari d' Infocentre serà de 9:00 a 15:00.

Podeu realitzar les vostres pre-inscripcions a través d'aquesta mateixa web, dins l' apartat cursos.

BON ESTIU A TOTS I TOTES DISFRUTEU !!!

17/05/2012 - Nous Cursos amb Certificació Oficial SAGE de Contaplus i Facturaplus

Ara amb Infocentre tens l’oportunitat d’aprendre a utilitzar i aprofitar totes les funcions dels programes CONTAPLUS 2012 i/o FACTURA PLUS 2012 i obtenir un Certificat Oficial de Sage (empresa fabricant d’aquest software).

Tenim a la vostra disposició els Packs educatius que inclouen: Manual Oficial del programa, Cd amb el Software de cada programa en versió educativa, guia metodològica, servei de tutoria per resoldre qualsevol dubte i examen de certificació final.

La durada de cadascun dels cursos és de 40 hores, a realitzar des d'on vulgui l’alumne/a doncs la modalitat de la formació és a distància.

Per poder realitzar el curs de CONTAPLUS són necessaris coneixements de comptabilitat bàsica.

09/09/2011 - Tenim la formació que necessites....

COM la necessites i ON la necessites.

Amb Infocentre ESCULL EL SISTEMA QUE MILLOR S'ADAPTA A TU.

Nous cursos 4t. trimestre 2011.

  Descarregar PDF

12/05/2011 - INNOVACIÓ EN LA FORMACIÓ = INFOCENTRE

Infocentre posa en marxa un nou sistema d'aprenentatge totalment INNOVADOR, que utilitza un simulador de Realitat Virtual SERIOUS GAME (joc seriós) per tal que l'alumne/a posi a prova el seu nivell de coneixements de la matèria, des d'un entorn ATRACTIU I INNOVADOR, que el provocarà i el farà adonar de les seves pròpies limitacions i de la necessitat d'adquirir nous coneixements i eines de treball.

Ja teniu diponible el curs d' EXECUTIVE EMPOWERMENT que utilitza aquesta nova metodologia d' aprenentatge.

http://www.infocentre.cat/coaching/

  Descarregar PDF

01/04/2011 - INFOCENTRE POSA EN FUNCIONAMENT EL NOU SISTEMA D'APRENENTATGE FLEXIBLE

Infocentre posa en marxa un nou sistema d'aprenentatge d' Idiomes Online, on els continguts del curs es van adaptant a les necessitats de l'alumne/a. Els idiomes que podeu estudiar són ANGLÈS, FRANCÈS,ITALIÀ I ALEMANY.

http://www.infocentre.cat/cursosidiomes/

17/03/2011 - INFOCENTRE CENTRE SAGE TRAINING OFFICIAL CERTIFICATED

Infocentre és centre Certificat Sage per la impartició de cursos de Contaplus, Nominaplus, Facturaplus. Els alumnes que hagin cursat aquest tipus de formació al centre rebràn una Certificació Avalada per Sage l'empresa que desenvolupa aquests programes.

30/04/2010 - INFOCENTRE ÉS CENTRE ACREDITAT PER LA CERTIFICACIÓ EXAMENS TRINITY COLLEGE LONDON

Què és?

És un examen que et permet l’acreditació dels teus coneixements de la llengua anglesa, a nivell oral, s’anomena GESE (Graded Examinations in Spoken English), està reconegut dins el Marc Comú Europeu de referència del Consell d’ Europa.

Com funciona?

Es tracta d’un examen oral que dura més o menys en funció del nivell que et vulguis certificar, el teu professor/a t’orientarà al respecte.

04/12/2009 - INFOCENTRE CENTRE ACREDITAT PER A LA REALITZACIÓ DE LES PROVES ACTIC

A partir d'ara, a Infocentre es podràn realitzar les proves ACTIC (acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació). Visiteu el nostre blog per més informació o bé consulteu la web: http://infocentrevic.blogspot.com/ o bé http://actic.gencat.cat.

11/11/2009 - INFOCENTRE obté el certificat de qualitat ISO 9001:2008

Infocentre ha obtingut la certificació de qualitat en la gestió UNE-EN- ISO 9001: 2008 l'empresa certificadora ha estat APPLUS. L' obtenció d'aquest certificat acredita la bona gestió del centre, donat que Infocentre aposta per la qualitat en tots els serveis oferts.

23/06/2009 - Entra en funcionament la NOVA AULA VIRTUAL D' ANGLÈS - d' INFOCENTRE

La nostra aula virtual et permetrà accedir a una formació que s'adapta completament a les teves necessitats. Podràs treure el màxim partit dels nostres cursos on-line, gaudint d'una llibertat total d'horaris i amb la tranquil·litat de disposar d'un seguiment personalitzat des d'Infocentre. Inscriu-te ara, i aprofita l' estiu.


Tel. 93 883 33 01 - info@infocentre.cat - C. Sot dels Pradals, 20 Nau E - 08500 Vic
Avís legal


Cursos subvencionats de formació contínua per als treballadors de Vic i Osona.

L’objectiu d’INFOCENTRE és donar servei en tots els aspectes relacionats amb la formació i el desenvolupament empresarial i local.
Oferim cursos subvencionats per als treballadors de Vic (Osona), així com classes d'anglès online i cursos tècnics,
a partir d’un equip humà professional, amb ferma voluntat de servei, innovació i evolució constant.