Inici
Català Castellano English

QUI SOM? I QUÈ VOLEM?

L’objectiu d’INFOCENTRE és donar servei en tots els aspectes relacionats amb la formació i el desenvolupament empresarial i local, a partir d’un equip humà professional, amb ferma voluntat de servei, innovació i evolució constant.

D’una banda us donem la possibilitat de cobrir totes les etapes del procés formatiu: des del disseny de l’acció formativa fins a la impartició dels cursos, el seguiment i l’avaluació. Tot això a mida de les necessitats de l’empresa.
I d’altra banda, gràcies al Servei d’Elaboració d’Estudis de desenvolupament econòmic i local, marcar la direcció estratègica i tàctica cap a on anar.


INFOCENTRE, GARANTIA DE QUALITAT

La nostra experiència ens avala: a Infocentre vam començar la nostra activitat l’any 1997. Al llarg d’ aquests anys sempre hem buscat la millora de la qualitat en tots els seus aspectes, posant especial atenció a l’adaptació dels nostres serveis a les necessitats del món empresarial.

INFOCENTRE és Centre col·laborador de la Generalitat de Catalunya i està registrat com a entitat de Formació de Manipuladors d’Aliments (REFMA) per la Generalitat de Catalunya – Departament de Sanitat i Seguretat Social. Som centre associat a Cat Formació i col·laborem amb entitats i escoles qualificades.


QUINS SERVEIS OFERIM?

Els serveis que oferim a INFOCENTRE són:
FORMACIÓ
ELABORACIÓ D’ESTUDIS
GESTIÓ DE SUBVENCIONS
LLOGUER D’ESPAIS


SOM CENTRE HOMOLOGAT ACTIC

L’Acreditació de Competencies en Tecnologies de la Informació i la Comunicació.
Oferim cursos i el certificat acreditatiu.


ISO 9001:2015

Infocentre té la certificació de qualitat en la gestió UNE-EN- ISO 9001:2015 que acredita la bona gestió del centre i la qualitat en tots els serveis oferts.

POLÍTICA DE LA QUALITAT

La nostra política és la de garantir l’atenció als nostres clients, amb seriositat, qualitat i bon servei utilitzant per això tots els recursos necessaris i tota la nostra experiència professional.

Per nosaltres la qualitat és conèixer clarament les exigències i requisits dels nostre client, saber quines són les seves expectatives i complir-les sense errors; per això estem millorant contínuament i esforçant-nos per obtenir la seva satisfacció, complir les seves expectatives...

Implantar un sistema de gestió de qualitat segons la norma UNE-EN-ISO 9001:2015 pretén desenvolupar la nostra organització de forma coherent per tal de poder donar la resposta adient a la situació actual i futura del mercat i eliminar les activitats que no aportin valor als nostres clients, millorant contínuament la competitivitat.

El nostre compromís és el de desenvolupar programes de formació continuada adaptats a les necessitats del client en l’objectiu final de millor la seva qualificació professional i competitivitat en el món laboral. Tot fomentant un ambient estimulant i motivador, en unes instal·lacions completament equipades.

La preservació de l’entorn i del medi ambient aplicat als nostres processos, és un dels nostres principis, i amb aquesta finalitat desenvolupem les nostres activitats de manera que contribueixin positivament al comportament mediambiental, i realitzem una correcta gestió dels residus generats.

D’acord amb aquesta política, hem establert un sistema de gestió de la qualitat, amb el compromís de complir amb els requisits establerts així com els legals i reglamentaris, que garanteix que les activitats emmarcades dins el mateix es porten a terme d’acord amb les directrius especificades i que s’analitzen els riscos i oportunitats i en base al seu resultats s’estableixen periòdicament objectius realitzant un seguiment en que podem mesurar la nostra millora.Tel. 93 883 33 01 - info@infocentre.cat - C. Sot dels Pradals, 20 Nau E - 08500 Vic
Avís legal


Cursos subvencionats de formació contínua per als treballadors de Vic i Osona.

L’objectiu d’INFOCENTRE és donar servei en tots els aspectes relacionats amb la formació i el desenvolupament empresarial i local.
Oferim cursos subvencionats per als treballadors de Vic (Osona), així com classes d'anglès online i cursos tècnics,
a partir d’un equip humà professional, amb ferma voluntat de servei, innovació i evolució constant.