Inici
Català Castellano English


TEAM COACHING

Àrea: Gestió empresa

Codi: PR027/2018 - WorkShop

Horari: DIJOUS 19:00 A 21:30

Durada: 15 h. presencials + 30 h. online

Inici:

Final:

Preu: 420€

Modalitat:VIES D'ACCÉS:

FORMACIÓ BONIFICADA - O - PRIVAT | FORMACIÓ PRIVADA | PRIVAT


OBSERVACIONS:

Perfil de la Coach

Na Maria Dolors Crous i Casals és Coach Executiu i Personal acreditat per la Universitat Pompeu Fabra, en la tesis final del seu Postgrau va obtenir una puntuació d’ Excel•lent i el tema de la Tesis va estar:

VALORACIÓ DE LES DISFUNCIONS DELS EQUIPS SEGONS LENCIONI- TEAM COACHING

A banda és llicenciada en Administració i Direcció d’empreses per la Universitat de Barcelona, i ha estat fundadora de la seva pròpia empresa, dirigeix equips de treball des de fa 20 anys. I té llarga experiència en formació i la docència en diferents àrees professionals.

Vegeu LinkedIn: https://e.linkedin.com/in/maria-dolors-crous-casals-07b41018


Metodologia

La metodologia que utilitzarem és la Formació experiencial combinada amb explicacions teòriques. En aquest tipus de formació el desenvolupament de la persona es dona des d’ ella mateixa, gràcies a dinàmiques que l’ ajuden a ser conscient de les seves necessitats d’ aprenentatge. Parlem de formació vivencial, on la persona arriba a conclusions sobre els seus propis recursos, de forma que la retenció de l’ aprenentatge es perdurable en el temps.

Mitjançant dinàmiques i simulacions el participant extreu els seus propis aprenentatges de forma: Reflexiva, participativa, pràctica, estimulant i flexible.


OBJECTIUS:

Qui és un equip?

“Un equip és un petit número de persones amb habilitats complementàries, compromeses amb un objectiu comú, un conjunt reptes de desenvolupament i un enfoc pel que senten solidàriament responsables.”

Es tracta doncs d’ acompanyar al desenvolupament del rendiment col•lectiu, l’autonomia, així com la responsabilitat i el rendiment individual. Per tal d’ arribar a relacions dins el treball que permetin al mateix temps arribar a la missió de cadascun dels individus dels equips dins el seu entorn.

Donada la importància dels equips a l’empresa, em desenvolupat una FORMACIÓ D’ALT IMPACTE EN TEAM COACHING que pretén valorar la situació de l’ empresa a través de cadascun dels participants, i concretament de les disfuncions que presenten segons el Model de Lencioni.

A banda, proposem una metodologia de treball enfocada a la solució de cadascuna de les disfuncions, des d’un enfoc totalment personalitzat a l’empresa i imminentment pràctic.


DIRIGIT A:

Aquesta formació està dissenyada per a responsables d’ equip que necessiten millorar la gestió del seu personal, i aconseguint construir equips d’ alt rendiment.


PROGRAMA:

El programa d'aquesta formació en format WorkShop (Taller) es divideix en 3 grans blocs:

1.Diagnòstic de l’ equip

Proposem doncs, una acció de formació i posta en pràctica que permeti a la direcció de l’empresa, treballar amb l’objectiu d’aconseguir equips d’alt rendiment, les fases de l’acció d’impacte que proposem són les següents:

- Diagnòstic
- Intervenció
- Avaluació
- Seguiment

En la primera part de la formació identificarem quines són les disfuncions que afecten l’equip, basant-nos en el model de Lencioni, aquestes poden ser:

- Manca de confiança
- Por al conflicte
- Manca de compromís
- Evitar responsabilitats
- Falta d’ atenció a resultats.

2. Eines a aplicar per cadascuna de les disfuncions dels equips

Una vegada identificades aquestes disfuncions exposarem les eines a utilitzar per tal de minimitzar-les i construir equips a l’alt rendiment tant a nivell professional com personal.
Estudiarem cadascuna de les eines que podem emprar per tal de reconduir cadascuna d’ aquestes disfuncions que poden presentar els equips.

3.- Avaluació i seguiment de l’ equip

I per últim realitzarem l’ avaluació i el seguiment de resultats, i per tal de resoldre possibles punts de millora que hagin pogut sorgir durant la fase implantació de cadascuna de les eines posades a la pràctica.C. Sot dels Pradals, 20 nau E - 08500 Vic - Tel. 93 883 33 01 - Fax: 93 883 17 37 - info@infocentre.cat

+ INFORMACIÓ

IMPRIMIR


Tel. 93 883 33 01 - info@infocentre.cat - C. Sot dels Pradals, 20 Nau E - 08500 Vic
Avís legal


Cursos subvencionats de formació contínua per als treballadors de Vic i Osona.

L’objectiu d’INFOCENTRE és donar servei en tots els aspectes relacionats amb la formació i el desenvolupament empresarial i local.
Oferim cursos subvencionats per als treballadors de Vic (Osona), així com classes d'anglès online i cursos tècnics,
a partir d’un equip humà professional, amb ferma voluntat de servei, innovació i evolució constant.